Строителство – Климатици Ямбол от фирма Стандарт – домакински електроуреди и климатици, хладилници, перални, съдомиялни, фризери, прахосмукачки
климатици Ямбол и домакинска техника на най-добри цени - хладилници, перални, съдомиялни, фризери, прахосмукачки

Строителство

Основната дейност на строителна фирма “Стандарт-91” ЕООД е проектиране и изграждане на модерни съвременни жилищни сгради.

Фирмата е регистрирана в Камарата на строителите в България с Удостоверение № V 002894 Пета Група – отделни видове СМР и Удостоверение № I 003743 – Първа група строежи от високото строителство и Строежи от трета до пета категория с Решение на комисията и протокол 0055/24.07.2008 г.

Разполага с необходимия квалифициран персонал от строителни и машинни инженери, строителни техници и работници: кофражисти, зидаро-мазачи, арматуристи, водопроводчици, заварчици, ел.техници, тенекеджии, бояджии, фаянсаджии и други. Основна цел в работата е създаване на качествена продукция, която да отговаря на високите изисквания на клиентите. Това се постига чрез внедряване на съвременни строителни технологии, използване на нови материали и високопроизводителна техника. Професионализмът и натрупания опит дават редица предимства: точност при изпълнението, достъпни цени, стриктно спазване на пусковите срокове.

С високото качество на изпълнение и професионалното отношение към клиентите „Стандарт-91″ЕООД за кратко време успя да се превърне в една от водещите строителни фирми в града.