климатици Ямбол и домакинска техника на най-добри цени - хладилници, перални, съдомиялни, фризери, прахосмукачки

DuraHeat нагревател с 10 години гаранция

duraheat-bg_710x224px

duraheat-skica_bg

duraheat-10-logo_bg_568x103px

УСЛОВИЯ НА ГАРАНЦИЯТА
Всички модели от новото поколение перални машини разполагат с нов, подобрен и издръжлив нагревател DuraHEAT. При покупка на нов модел перална машини можете да се възползвате от условията на удължена, 10-годишна гаранция на нагревателя.

Условия на гаранцията

За да активирате допълнителната гаранция на нагревателя е задължително да регистрирате покупката си в системата на сервиза. Регистрацията може да се извърши по удобен за вас начин измежду следните възможности:
Интернет регистрационна бланка – www.gbgs.net
По телефона – 0700 10 218 – национален телефон
На място в сервизните бази
По електронна поща – пишете на адрес promotion.gorenje@bgs.bg
Регистрацията е задължителна. За всяка регистрирана гаранционна карта получавате уникален код за вписване в системата, без този код удължената гаранция на нагревателя не е активна. Запишете кода и го представете в случай на нужда от гаранционно обслужване или при заявка за профилактика.
Регистрирайте покупката и активирайте гаранцията до една година от покупката.
За да имате активна 10-годишна гаранция на нагревателя е задължително извършването на профилактика на пералната ви машина в края на третата година от покупката*, преди изтичане на търговската гаранция на уреда.
След профилактиката ще имате допълнителни 7 години гаранция на нагревателя. За този период, в случай на проблем, нагревателят ще бъде подменен напълно безплатно.
Пазете гаранционната карта, кода за регистрация и касовата бележка. Представете ги в случай на нужда от гаранционно обслужване и при профилактика. Тези документи са задължителни.

* Профилактиката се извършва от оторизиран сервиз съгласно актуална ценова оферта и спецификация и не се покрива от общата гаранция и от допълнителната гаранция на нагревателя.
** Удължената, 10-годишна гаранция е валидна само за нагревателя DuraHEAT и не важи за останалите компоненти на пералната машина, за които важат общите гаранционни условия обявени в гаранционната Ви карта.
*** Гаранцията е валидна единствено и само при спазване на условията за регистрация и профилактика и представяне на валидна гаранционна карта.
**** Условията на допълнителна гаранция са валидни до оттегляне на офертата.
Съвети от Gorenje

Пазете гаранционната карта, кода за регистрация и касовата бележка. Тези документи са задължителни за удостоверяване на валидност на гаранцията на Вашия уред.
Регистрирайте покупката си в системата на сервиза веднага след покупка. Така няма да пропуснете да активирате допълнителната гаранция.
Регистрацията на уреда е полезна за Вас и ще улесни контакта с Вас в случай нa нужда

Попълнете данните си за контакт в регистрационната форма за активиране на гаранцията, така представител на оторизирания ни сервиз ще може да се свърже с вас и да ви напомни за задължителната профилактика.
Профилактиката е полезна за вас и за правилното функциониране на пералната ви машина за в бъдеще. Заявете профилактика в края на третата година от покупката на уреда, а именно в края на търговската му гаранция.