климатици Ямбол и домакинска техника на най-добри цени - хладилници, перални, съдомиялни, фризери, прахосмукачки

Абсорбаторите Art Gallery на Whirlpool получиха ексклузивната награда Red Dot Design Award 2013 Hono

Абсорбаторите Art Gallery са създадени с шест различни дизайнерски панела, които са лесно взаимозаменяеми и могат да бъдат закупени и инсталирани изключително лесно, без необходимост от намеса на техническо лице. Идеята на различните панели е да се съживи атмосферата в дома, в зависимост от различните ни настроения и поводи, превръщайки зоната за готвене в наше лично арт шоу. pic_2
Екипът ни от дизайнери бяха вдъхновени от множеството предложения на потребителите да се създадат шест произведения на изкуството, които реално характеризират колекцията абсорбатори Art Gallery. Изумителни цветове привличат окото в игра на огледала и безкраен калейдоскоп, докато стилния дизайн носи романтичните сенки на залеза вплетени във фотографии навяващи носталгичен копнеж по далечното минало.

Alessandro Finetto, главен директор на Global Consumer Design, Europe, казва: “Ние сме много горди от това допълнително признание за продължителните проучвания и тестове на Whirlpool в сферата на дизайна и постоянната ни ангажираност за намирането на адаптивни решения, които да се справят и с най-разнообразните нужди на потребителя, за който кухнята е всъщност сърцето на дома.”
pic_33